Niin vain kasvoi Maria-neiti isoksi opiskelijaksi ja muutti Veronavillen yliopiston asuntolaan.

147681.jpg

Alkuaika yliopistossa meni rutiinien oppimiseen ja opiskeluun, sitähän Maria ei kotipuolessa ollut hirveästi tehnyt... Yliopistossa piti kirjoittaa raportteja..

147682.jpg

.. ja lukea kirjojakin! Se oli Marialle uutta, mutta hyvin siitä selvittiin.

147683.jpg

Hän halusi myös pieniä lisäansioita, sillä opintotuella ei pitkälle pötkitä, ja työskentelikin vapaa-ajallaan kahvilassa.

147690.jpg

Luennoilla käynti oli Marian mielipuuhaa sen jälkeen kun hän tutustui komeaan professori Rogeriin. Hänen jälkeensä opiskelijapojat eivät tuntuneet miltään, Roger oli oikea MIES!

147685.jpg

Vaikka Roger ensin vastustelikin kovasti (yliopisto ei katso hyvällä opettajan ja oppilaan suhdetta), hänkään ei voinut mitään tunteilleen, ja pian homma muuttuikin kiihkeämmäksi...

147687.jpg

Maria huomasi etuja opettajan kanssa seurustelussa, hänen ei tarvinnut tehdä niin paljon kouluhommia enää, koska opettajan kanssa pussailu ja muu kanssakäyminen opettivat häntä samalla. Kätevää!

Pian Mariasta alkoi tuntua, että tässä on hänen elämänsä mies! Koska Rogerilta ei kosintaa alkanut kuulua, Maria otti toiminnan naisena ohjat omiin käsiinsä ja kosi. Ja Roger suostui!

147689.jpg

Onneksi yliopiston johtajat eivät katsoneet tilannetta pahalla, joten kyyhkyläiset saivat jatkaa ihan rauhassa vasta alkanutta yhteiseloaan...

Puolivälissä opintojaan Maria ajatteli, että hän voisi saada opiskeluajasta enemmänkin irti kuin vain asuntolassa maleksimisen. Niinpä hän päätti muuttaa pois ja perustaa sisarkunnan! Siitä tulikin erittäin suosittu, opiskelu vaihtui pian villeihin toogabileisiin ja vieraita oli talossa jatkuvasti. Maria sai myös monta "pikkusisarta" liittymään sisarkuntaansa, ja siitä tulikin pian yksi kampuksen suosituimmista.

147688.jpg

Tarkoitus olisi, että jokainen tuleva Whiten suvun perijä liittyisi Marian perustamaan sisarkuntaan sitten aikanaan.

Maria pärjäsi koulussa erittäin hyvin, joka lukukauden keskiarvo oli 4! Kannattaa seurustella opettajan kanssa ja olla paljon ystäviä. Viime aikoina Maria ei nimittäin kirjoittanut itse omia raporttejaan juurikaan, vaan suostutteli ystävänsä siihen. Riittää enemmän aikaa bilettämiseen näin...

Kohta tulikin valmistumisen aika, neljän vuoden kova työ palkittiin, ja Maria valmistui erinomaisin arvosanoin! Nyt olikin aika aloittaa aikuisen elämä suvun talossa...

147691.jpg