Lucien jo ehdittyä kouluikään, Lorelei ja Malcolm alkoivat haaveilla uudesta vauvasta. Olihan se vauva-aika niin ihanaa... Tällä kertaa yrittäminen kesti kauemmin, mutta pian Lorelei huomasi väsyvänsä tavallista nopeammin, varsinkin töissä, sillä poliisin työ ei ole siitä helpoimmasta päästä. Oksentamassakin piti käydä välillä...

140611.jpg

Pientä pahoinvointia lukuunottamatta Lorelein raskausaika oli helppo, ja he päättivätkin yrittää saada Lucien yksityiskouluun. Valitettavasti rehtori ei vain pitänyt asunnosta tarpeeksi, ja hyvästä ruuasta ja suostutteluyrityksistä Lucien yksityiskouluhaave jäi kahden pisteen päähän. Mikä pettymys!

140615.jpg

Lucie kuitenkin kokosi itsensä hyvin, ja jatkoi yleisen koulun käyntiä tunnollisesti. Arvosanat vain kohenivat, ja hän voitti leivontakilpailunkin! Myös Malcolm etenee varkaan urallaan, hän on jo pakoauton kuljettaja. Aika näyttää, tuoko poliisi-varaskuvio ongelmia Lorelein ja Malcolmin parisuhteeseen, vai pystyvätkö he unohtamaan erilaiset urahaaveensa ja elämään sovussa.

Raskausaika meni hyvin pientä tulipaloa lukuunottamatta... Malcolm ei muistanut olla tarpeeksi varovainen omelettia tehdessään, ja rasvaa kai roiskui kaasuliekille, josta ei hyvää seurannut... Onneksi kenellekään ei sattunut mitään, vaan palomiehet tulivat ripeästi paikalle ja aineellisiltakin vahingoilta vältyttiin.

140618.jpg

Kohta koittikin jo synnytys, joka käynnistyi yöllä. Malcolm ei edes herännyt, vaikka vaimonsa huusi vieressä tuskissaan!

140619.jpg

Synnytys sujui onneksi helposti ja nopeasti, ja perheeseen tuli toinen tytär! Pikkuinen sai nimekseen Maria. Hänkin on äitinsä näköinen, vihreät silmät ja vaalea iho. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, onko hänelläkin punainen tukka. Ainakin mustat kulmakarvat viittaavat siihen, ettei hän olisi perinyt isänsä vaaleutta.

140621.jpg

Malcolm oli oikein innoissaan tullessaan jo toisen kerran isäksi!

140622.jpg

Mutta Lucie ei ollut pikkusiskosta ollenkaan niin iloinen. Johtuisikohan se siitä, että hän joutuu nyt jakamaan huoneen huutavan vauvan kanssa?

140623.jpg