Eräänä yönä kohta Marian lähdön jälkeen Malcolm lähti tavalliseen tapaan töihinsä. Tapahtui kuitenkin niin, että ollessaan ryöstämässä satamaa, poliisit räjäyttivät läheisen varaston, heidät oli löydetty! Malcolmilla oli kaksi vaihtoehtoa, joko lähteä pikaveneellä karkuun tai yrittää paeta yön pimeyden turvin maata pitkin. Malcolm valitsi maareitin, ja se koitui hänen kohtalokseen. Poliisit äkkäsivät Malcolmin hiippailemassa konttien takana, ja niin miestä vietiin... Se oli Malcolmin rikollisuran loppu.

Malcolm masentui pahasti tajutessaan, ettei hän voi koskaan saavuttaa elämäntoivettaan tulla superrikolliseksi. Tämän seurauksena Malcolm-parka unohti syödä ja voi muutenkin huonosti. Liian pitkän syömättömyyden seurauksena Malcolm lyyhistyi eräänä aamuna sängyn viereen, eikä siitä enää koskaan noussut.

146976.jpg

Lorelei meni tapauksesta ihan sekaisin, ja taas tarvittiin psykiatrin apua. Eikä ihme, elämänkumppanin ja lasten isän menettäminen on varmasti erittäin traumaattinen kokemus. Ja vähän aiemmin oli esikoistytärkin kuollut. Vaikka psykiatri kävikin, Lorelei tavattiin vielä monta kertaa hellimässä jauhosäkistä tekemäänsä vauvaa...

146950.jpg