Muuton jälkeen Malcolm päätti hankkia töitä, onhan se tylsää, jos toinen on työtön ja toisen pitää raataa leipänsä eteen... Malcolmista tulikin siis laboratorioassistentti paikalliseen lääkefirmaan. Malcolm oli innoissaan työpaikasta, taputteli oikein käsiään töihin lähtiessään.

138938.jpg

Kun nyt vihdoin oli mies hankittu ja molemmilla vakituiset työpaikat, Lorelei päätti, että on aika saattaa pienokainen alulle. Heillä kävikin tuuri, sillä Lorelei tuli raskaaksi kertalaakista! Odotus alkoi siis hyvissä merkeissä... Kihlohinhan he olivat menneet melkein heti Malcolmin muuton jälkeen.

138943.jpg

Nyt kun Lorelei oli raskaana, ei ollut mitään syytä lykätä häitä yhtään pitempään! Niinpä Lorelei ja Malcolm järjestivät ystävilleen tunnelmalliset yöhäät. Morsian oli pukeutunut etnishenkiseen raskausajan juhlamekkoon, sulhasella oli raidallinen juhlapuku. Tämä pari ei perinteistä niin välitä, vaikka romanttinen morsiuskaari heillä pihalla olikin. Raskaana olevan morsianparan selkään sattui seremonian aikana, mutta muilta kommelluksilta vältyttiin. Molemmat sanoivat tahdon, ja kansa hurrasi!

138951.jpg

Juhlat jatkuivat pitkälle yöhön, ja kaikilla oli kivaa! Ei tullut tappeluita, ja vieraat viihtyivät hyvän ruuan ja musiikin merkeissä.

138954.jpg

Hääkakkukin leikattiin, ja sulhanen ehti polkaista ensin! Kaapin paikan Whiten perheessä määrää siis Malcolm! Lorelei voi olla asiasta ehkä hieman eri mieltä...

138955.jpg

Häät päättyivät aikanaan, ja pari lähti lyhyelle häämatkalle limusiinikyydillä. Kerrankos sitä vaan naimisiin mennään, joten tyylillä on hyvä lopettaa hyvät bileet!

138956.jpg