Lucie pärjäsi koulussa hyvin, mutta Marialla oli isoja ongelmia. Hän ei jaksanut tehdä läksyjään koska oli teiniangsti päällä koko ajan, joten arvosanat tippuivat. Pahimmillaan ne kävivät jopa F:ssä, ja hän oli yksi koulunsa huonoimmista oppilaista. Luciesta tuntui, etteivät vanhemmat arvostaneet hänen ponnistelujaan koulussa tarpeeksi, ja kiinnittivät huomiota vain Marian ongelmiin, joten hän päätti ottaa ja karata ystävänsä kanssa.

146933.jpg

Matka kuitenkin loppui lyhyeen, ja poliisi toi Lucien kotiin!

146942.jpg

Tästä Lorelei suuttui tietysti ihan hirveästi, miten minun tyttäreni voi! Vaikka isänsä on rosvo, poliisi ei ole ikinä ottanut häntä kiinni! Eikö Lucie ole oppinut mitään?!

146940.jpg

Lopulta äiti kuitenkin antoi anteeksi kun Lucie lupasi, ettei tällainen toistu enää koskaan. Hänelle jäi kuitenkin mieleen Lorelein antama läksytys, ja hän alkoi salaa miettiä pois muuttamista...

146945.jpg

Niinpä eräänä päivänä Lucie päätti kasvaa aikuiseksi. Hän teki radikaalin päätöksen, eikä mennyt yliopistoon ollenkaan. Hän halusi toteuttaa itseään muilla keinoin.

146943.jpg

Aikuiseksi kasvettuaan hän tiesi, että on aika muuttaa pois vanhempien helmoista. Hän myös hylkäsi samalla perijättäryyden, sillä häntä ei kiinnosta enää asua vanhempiensa luona hetkeäkään! Hän muuttikin toiselle puolelle kaupunkia.

146944.jpg